Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Vill du jobba med embeddedutveckling
i framkant?

Dags att vidga vyerna?
Vill du vara med att utveckla nya koncept och få vara med hela resan till att se produkten förverkligas och sättas i produktion? Inom Addiva Elektroniks affärsområde utvecklar vi inbyggda system i en process som sträcker sig till serieproduktion hos vårt systerbolag Eskilstuna Elektronikpartner (EEPAB).


En ingenjörs dröm; prova, labba, luncha, koda, göra om, göra rätt, bli vassare och vassare, bli hjälte, hjälpa kunden, lära av varandra, spela pingis, ta fram prototyper, mäta, testa, fika, olika produkter för olika kunder i olika branscher.

 

Våra kunder finns främst inom industri och automotive och finns i Mälardalsområdet. Inom Addiva Elektroniks affärsområde utvecklar vi inbyggda system i en process som sträcker sig till serieproduktion hos Eskilstuna Elektronikpartner (eepab.com). Du får se ditt projekt utvecklas från ide/prototyp till en serietillverkad produkt!

Vi arbetar både med “inhouseproject” där vi tar helhetsansvar och med konsultverksamhet då vi arbetar i våra kunders organisationer som specialister eller kapacitetsförstärkning.

 

Meriter:
Vi söker dig som har:
Kunskaper inom: Systemkonstruktion, elektronikkonstruktion, koncept, komponentval, schemakonstruktion, CAD, test. Du skall behärska digitalkonstruktion men även vara väl orienterad när det gäller analog teknik. Den vanligaste arkitekturen vi arbetar med är ARM men ett flertal alternativ förekommer beroende på kund och projekt.

Utbildning: Civilingenjör inom robotik, elektro eller teknisk fysik med inriktning inbyggda system.
Anställningstyp: Heltid
Yrkesnivå: Senior

Kontakta oss

Sigurdsgatan 20 · 72130 Västerås
ansokan@addiva.se · 021-47 12 150
addiva.jls-sto3.elastx.net

Send your application to ansokan@addiva.se