KONSULT

Söker du efter nya utmaningar och vill vara med och utveckla framtidens teknik tillsammans med passionerade kollegor på ett familjärt företag? Studerar du på gymnasiet, högskola, universitet eller på någon yrkesutbildning och söker praktik eller exjobb? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss.

EXPERTISOMRÅDEN

UX & DESIGN

EMBEDDED

ELECTRONICS

SOFTWEAR DEVELOPMENT

APP DEVELOPMENT

CLOUD SOLUTIONS

BUSSINESS SOLUTIONS

PROJECT MANAGMENT

TEST SOLUTIONS

BLI EN DEL AV NÅGONTING STORT

Vi arbetar med världsledande varumärken, lösa de största utmaningarna och samtidigt ha riktigt kul på jobbet.

Vårt team består av teknik- och IT-specialister där vi har personer från hela världen som arbetar hos oss. Vi är ett företag med mycket krut av kreativitet och sprudlar av nya idéer och innovationer som vi omvandlar till affärsmässiga projekt.

Vi arbetar hårt för att skapa en arbetsplats med mångsidighet och inkluderande. Vårt mål är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi firar framgångar, främjar hårt arbete och tillåter misslyckande som en del i Addivas utvecklingskurva. Familjen är viktig för oss. Här arbetar vi för att underlätta din vardag så mycket som möjligt, att vara flexibel och kunna ta ut komptid när du behöver är en självklarhet. Vi arbetar i självgående team och umgås gärna efter arbetstid tillsammans med vänner och familj.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN